Pomyśl, który ocet będzie bezpieczny dla Twojej rodziny: ten ze sklepu, który poddawany jest różnym procesom (np. podgrzewanie) i zawiera dodatki konserwujące, czy domowy przygotowany w całkowicie naturalny sposób? Octy robimy ręcznie od początku do końca, wyłącznie z ziół i owoców, które zbieramy na najczystszych nadbużańskich terenach na Podlasiu.

Wszystkie nasze octy są naturalnie fermentowane. Nie przyspieszamy tego procesu, nie dodajemy drożdży. Octów nie poddajemy procesom filtracji – jest naturalnie mętny, a przy tym pełen wartościowych składników odżywczych. Nie pasteryzujemy aby nie zabić drogocennych kultur bakterii powstałych w procesie fermentacji. Nie dodajemy konserwantów i aromatów. Są w pełni naturalnym produktem przygotowywanym według domowej, tradycyjnej receptury. Zawierają matkę octową.

Nasze octy są:

  • otrzymywane w procesie naturalnej fermentacji
  • bez konserwantów
  • bez dodatku drożdży
  • długodojrzewające
  • niesiarkowane
  • niepasteryzowane
  • niefiltrowane
  • z ręcznie zbieranych kwiatów i owoców

Występowanie osadu jest zjawiskiem naturalnym.

Wyrób domowy

Natalia Szpura Wyromiejki 23B 17-300 Siemiatycze

Wyświetlanie 1–12 z 17 wyników

Koszyk

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping