Pomyśl, który ocet będzie bezpieczny dla Twojej rodziny: ten ze sklepu, który poddawany jest różnym procesom (np. podgrzewanie) i zawiera dodatki konserwujące, czy domowy przygotowany w całkowicie naturalny sposób? Octy robimy ręcznie od początku do końca, wyłącznie z ziół i owoców, które zbieramy na najczystszych nadbużańskich terenach na Podlasiu.
Wszystkie nasze octy są naturalnie fermentowane. Nie przyspieszamy tego procesu, nie dodajemy drożdży. Octów nie poddajemy procesom filtracji – jest naturalnie mętny, a przy tym pełen wartościowych składników odżywczych. Nie pasteryzujemy aby nie zabić drogocennych kultur bakterii powstałych w procesie fermentacji. Nie dodajemy konserwantów i aromatów. Są w pełni naturalnym produktem przygotowywanym według domowej, tradycyjnej receptury. Zawierają matkę octową.
Nasze octy są:
- otrzymywane w procesie naturalnej fermentacji
- bez konserwantów
- bez dodatku drożdży
- długodojrzewające
- niesiarkowane
- niepasteryzowane
- niefiltrowane
- z ręcznie zbieranych kwiatów i owoców
Występowanie osadu jest zjawiskiem naturalnym.
Wyrób domowy
Natalia Szpura Wyromiejki 23B 17-300 Siemiatycze
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist
-
Add to WishlistAdd to Wishlist